Credits

myWeb-Blog Designs

Friday, August 27, 2010

Saturday 9: Little Miss Can't Be Wrong



1. Who was the last person you dealt with that felt that they could never be wrong?
Ans:
A friend,...she thinks she knows everything and that she is always right.

2. Tell us about one person who is the most like you.
Ans: My mother....strict, frugal, nagger at times, hardworking, sensitive, but devoted wife and mother.

3. What is something you really want right now?
Ans: My son's school anxiety to be gone.

4. What are you doing this weekend?
Ans:
Take my son to the Primary activity at church in the morning, and visit and hang out with the Friers in the afternoon.

5. Are you in a good mood? If yes, Why?
Ans: Right now, yes...!

6. Do you have an ex that you are pretty sure thinks about you a lot?
Ans: They are all married now...I don't think they still think of me a lot.

7. What's one thing you wish you could do but can't?
Ans:
Go to the Philippines and be with my family right now.

8. What's one trait you hate in a person?
Ans: User, self conceited.

9. What's one thing you like to do alone?
Ans:
Finishing up paid tasks.... I can't concentrate when there are noises and people around me.


6 comments:

Mama Ko said...

Aga ngsaturday 9 ahh hehe sama ako sa pinas ces hehe

Lulu Post said...

join nga din ako sa meme na ito

I am Harriet said...

I love being in a good mood on a weekend.

Have a great Saturday!
http://harrietandfriends.com/2010/08/did-ya-use-google-talk/

kat said...

hahaha liwat diay ka sa imong mama Cez hehe...murag pare-reho mo answers sa #7 sa mga Pinoy participants dah! hehe

TY sa dalaw Cez..abi nimo 3rd time na nako mianhi diri pero dili ko ka comment tungod sa kahinay sa ako internet connection...di jud maka load..lagot na kaayo ko.

Dhemz said...

almost of our answers are similar teCes....thanks for sharing....:) lingaw ko ani nga meme...ehehehe!

Mommy Liz said...

Pareho pala tayo kapag merong naka paligid sa akin di ko maisip kugn ano ang aking isusulat sa paid posts. Hehehe!